cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

Magüi triomfa i assoleix els quarts de final de Wimbledon

Arantxa va caure derrotada davant el destructiu joc de Monica Seles

Al final només una espanyola lluitarà en els quarts de final de Wimbledon, i serà la canària María Luisa «Magüi» Serna, ja que Arantxa Sánchez Vicario va caure derrotada davant el destructiu joc de l'americana Monica Seles. El doble duel hispanoamericà acabà amb empat a un. Serna guanyà Lilia Osterloh per 7-6 (7-1) i 6-3, i Seles derrotà Arantxa, per 6-3 i 6-4.

Serna aconseguí superar els seus nervis i l'emoció de saber-se entre les vuit millors del torneig si guanyava ahir. Després de vèncer l'actual campiona de Roland Garros, Mary Pierce, la canària ha de sobreposar-se als records d'aquesta gran victòria, i encara que és superior a les seves adversàries, el pes de l'alegria de vegades li juga males passades.

El millor exemple es produí en el perillós lapsus que va tenir a partir del 4-1 del primer parcial, quan estava jugant amb autoritat i de sobte baixà el ritme, cosa que permeté que el seu rival li trencàs el servici en dues ocasions i empatàs (5-5).

Afortunadament per a Magüi, la seva rival no té el poder físic i mental que es necessita per poder rematar una reacció. Serna s'imposà en el desempat amb una autoritat abassegadora i aquí va estar la clau del seu triomf, perquè després en el segon no es va permetre més errades.

Neta la seva parcel·la de caps de sèrie, Magüi s'enfrontarà ara contra l'australiana Jelena Dokic, que derrotà la nord-americana Kristina Brandi per 6-2 i 6-3.

Arantxa no va poder amb la major pegada de Seles, finalista el 1992, malgrat que novament va posar l'ai al cor als aficionats que es congregaren en la pista 1. En una jornada en què un bitllet valia el seu pes en or, ja que es disputaven els vuitens masculins i femenins, avançaren a quarts Martina Hingis, Lindsay Davenport, Venus Williams, Lisa Ramyond, Serena Williams i Jelena Dokic.

En el quadre masculí, Sampras doblegà el suec Jonas Bjorman en tres sets. Amb el de Washington són a quarts el zimbabwès Byron Black i el bielorús Vladimir Voltchkov, procedent de la fase prèvia, de 22 anys, campió júnior aquí el 1966, que derrotà l'experimentat Wayne Ferreira.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.