algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Un gol d'or fa campiona Espanya

Una Portugal ben armada i amb qualitat creà molts de problemes al combinat de Manu Sarabia

Un gol d'or de Nico a la prórroga donà la victòria a Espanya en el torneig Airtel de futbol platja que s'ha disputat aquesta cap de setmana a Santa Ponça, a la vegada que el lideratge en la Lliga Europea.

El rival, Portugal, creà més problemes dels prevists a una selecció espanyola que tal vegada acusà massa la calor i el partit de semifinals contra Itàlia de dissabte, un matx que es jugà amb gran intensitat.

Els Julio Salinas, Butragueño, Quique Setién, Joaquín, Abel, Juan Carlos, Jiménez, juntament amb els amateurs Nico i Amarelle, assoliren la victòria en un partit que es va haver de resoldre a la prórroga amb un gol d'or. Els tres períodes reglamentaris acabaren amb empat a un gol, després dels gols d'Amarelle "el millor jugador sobre l'arena que s'ha vist en tot el torneig" i Alan Cavalcanti.

La veritat és que aquesta final va ser molt disputada. Els espanyols, considerats un dels millors equips del món i, possiblement, el millor d'Europa d'aquesta especialitat, no podia de cap manera amb una Portugal plena de joves, desconeguts, però grans jugadors de futbol platja.

L'estadi aixecat sobre l'arena de Santa Ponça es va omplir per presenciar aquest esport en alça, per veure exprofessionals de prestigi, i per gaudir d'un diumenge de sol i platja. L'espectacle futbolístic va ser molt més vistós dissabte en la primera jornada. Aleshores, els gols i el bon futbol superaren la practicitat, però ahir, fou a l'inrevés. El resultat manà sobre el bon joc i per això Espanya, acostumada a oferir gols i espectacle, no va aconseguir la victòria fins a arribar a la prórroga.

Així, Espanya és líder de la Lliga Europea després de la seva victòria en aquest torneig Airtel, en el qual la selecció de Portugal ha estat subcampiona; Alemanya, que va sorprendre ahir Itàlia (3-1) en el partit pel tercer i quart lloc, quedà tercera; i la selecció transalpina, amb el campió d'Europa amb el Milan Danielle Massaro i el mític Claudio Gentile a les seves files, quedà darrere.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.