algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Lemerre assumeix la condició de favorit de França, però no es refia dels italians

Opina que el fet de ser els campions del món els dóna més confiança

El seleccionador francès, Roger Lemerre, assumí ahir la condició de favorit del seu equip en la final de l'Eurocopa que disputarà avui a Rotterdam davant Itàlia, però fou cautelós en recordar que «Holanda també era favorita davant els italians, però perdé».

El tècnic francès, que oferí una roda de premsa a Rotterdam prèvia a l'entrenament del seu equip d'ahir horabaixa a porta tancada, recordà que Itàlia compta amb tres títols de campió del Món i un d'Europa en el seu palmarés. En la seva opinió, això dóna als italians «una cultura guanyadora i un esperit de combativitat a tenir en compte».

Però Lemerre destacà també que els italians guanyaren els seus títols fa bastants anys, mentre que «França és l'actual campió del Món, després d'eliminar precisament Itàlia i Brasil». El seleccionador de França remarcà a més que el seu equip ja fou semifinalista en l'Eurocopa de 1996, en la qual caigué en els penals davant la República Txeca, i que ara ha arribat a la final, per la qual cosa du quatre anys instal·lat en l'elit mundial.

Segons Lemerre, el fet que molts jugadors francesos coneguin el futbol italià, per jugar en la «Lega», també pot ser una ajuda. Ser campiona del món ha donat a França «més confiança», l'ha convertida «en la selecció a batre» i li ha donat «més autoritat», assenyalà Lemerre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.