algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Dino Zoff: «Itàlia no juga a la defensiva»

El seleccionador lloà el gran partit del porter Toldo i el joc de França, rival a la final

Itàlia «no és un equip que juga en defensa», afirmà aquest divendres el seleccionador italià Dino Zoff, en la tradicional conferència de premsa, després del partit de semifinals en el qual eliminaren Holanda en els penals.

Davant la pregunta de si el conjunt italià havia tornat al vell costum del «catenaccio», Zoff respongué: «No estic d'acord amb aquesta anàlisi. No som un equip que juga a la defensiva. Contra Holanda vàrem estar obligats perquè ràpidament ens quedàrem amb deu homes».

Quant a la feina realitzada pel porter Francesco Toldo, el seleccionador digué que «el mínim que se li pot dir és gràcies. S'ha de destacar que ja havia començat bé el partit quan aturà el penal de Frank de Boer. Es va merèixer el trofeu de millor jugador», destacà.

Zoff va admetre que el seu equip havia gastat molt força a la batalla de semifinals. «És cert que deixàrem molta energia a Amsterdam. Havíem començat malament, jugant massa enrere... Estic orgullós de la forma en què jugaren els meus futbolistes, pensant només en el partit».

Quan se li va demanar si pensava que aquest partit quedarà a la història del futbol italià, Zoff va dir: «A mi no em toca dir-ho. Però, efectivament, pens que aquest partit té tots els ingredients, amb les seves dues hores de tensió, per quedar gravat a la memòria».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.