nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Festa grossa per rebre els campions

Els herois de París reberen un bany de multituds en reconeixement al seu èxit

L'expedició del Reial Madrid arribà a les 18:55 hores a l'Aeroport de Barajas procedent de París, on dimecres va guanyar la seva vuitena Copa d'Europa, primera instància de les celebracions madridistes, que continuaren a la plaça de Cibeles i finalitzaren al coliseu blanc, l'Estadi Santiago Bernabéu.

Rodejats per un gran dispositiu policíac, l'equip blanc va ser rebut per les autoritats i uns 200 aficionats, en la seva majoria del personal de l'aeoroport. Els primers a sortir amb la Copa d'Europa varen ser Redondo, Sanchís, Raúl "els capitans", l'entrenador Vicente Del Bosque i el president Lorenzo Sanz.

La plantilla va pujar a un autobús descapotable decorat amb les seves imatges, i partí rumb cap a la Cibeles, on ja estaven congregats centenars de milers d'aficionats madridistes, encara que menys que la nit de la victòria.

En arribar a l'emblemàtica plaça, l'autobús descapotable, amb els components saludant els seguidors, varen fer voltes al perímetre de la font.

Tot seguit baixaren per la passarel·la preparada perquè els futbolistes es fiquessin dins la font. Raúl i Morientes varen comandar els blancs i posaren una bandera del Reial Madrid damunt el coll de La Cibeles. Un pic tots estaven pujats a la font, Raúl va alçar el trofeu de campions, davant el goig dels assistents. El davanter madridista fou el gran animador de la festa, amb càntics i moviments. El jove Iker Casillas va complir el seu somni de pujar a La Cibeles, i li plantà un petó als llavis.

En principi només havien de pujar a La Cibeles els capitans de l'equip, però finalment no es compliren les previsions i tots acabaren allà dalt.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.