algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Serra Ferrer es fa càrrec del Barça

L'entrenador de sa Pobla és nomenat director tècnic de l'entitat

El mallorquí Llorenç Serra Ferrer, fins ara director del futbol base del Futbol Club Barcelona, es farà carrec del primer equip blaugrana, un pic annunciada la partida del tècnic Louis Van Gaal, segons confirmaren fonts del club català. Serra Ferrer ha estat nomenat nou director tècnic del club, cosa que implicarà que es faci càrrec tant d'entrenar el primer equip com de mantenir les seves funcions com a responsable del futbol base.

El tècnic de sa Pobla es va reunir ahir dematí durant més de dues hores amb el president del Barcelona, Josep Lluís Núñez, amb qui va conversar sobre les seves noves responsabilitats. Posteriorment, es va reunir durant una hora i mitja amb Louis Van Gaal en el despatx que té l'entrenador holandès al vestidor del Camp Nou, en una reunió en la qual el tècnic traspassà els poders i l'informà dels temes pendents més urgents. Els propers dies continuaran les reunions entre ambdós tècnics.

Serra Ferrer serà, a partir d'ara, l'encarregat de planificar la pretemporada de l'equip barcelonista, i de dirigir les primeres sessions preparatòries. La decisió de si Serra Ferrer serà un entrenador interí o si seguirà al capdavant del primer equip la propera temporada dependrà del nou president barcelonista que sigui escollit en les eleccions que es faran a finals de juny.

Del tècnic mallorquí dependran també les decisions més urgents sobre la planificació de la futura plantilla, com les possibles baixes o els fitxatges.

Un dels problemes que haurà de solucionar es diu Rivaldo. L'astre brasiler va condicionar ahir la seva continuïtat en el club a la millora imminent de les condicions econòmiques del seu contracte, cosa que, segons ell, li va prometre l'actual directiva. El davanter subratllà que, si es complís el que diu que està pactat, continuaria al Barça «i em sentiria feliç».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.