cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

Button retorna Williams al cim

El pilot britànic aconseguí el millor temps en la sessió d'entrenaments lliures

El britànic Jenson Button, que ha debutat enguany en el Mundial de Fórmula 1, ha situat un altre cop l'escuderia Williams i el motor BMW en el més alt de la classificació, fent ahir el millor temps en la jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Europa.

Button, que als seus 20 anys és el pilot més jove, havent aconseguit puntuar en el Mundial en sumar el seu primer punt al Brasil, marcà quasi al final d'una jornada en la qual la pluja aparegué quasi a l'inici, el millor temps, que relegava a més de quatre dècimes de segon, en una altra de les sorpreses de la jornada, l'austríac Alexander Wurz (Benetton B200 Playlife).

La progressió del pilot i del cotxe no s'ha aturat des del començament de la temporada, i culminà ahir amb el millor temps en la sessió lliure, malgrat que no tot ha estat possible per a l'equip, ja que el seu company, l'alemany Ralf Schumacher va tenir problemes amb el motor en la primera sessió i va rompre en la segona el propulsor nou.

La jornada fou molt positiva per a Marc Gené (Minardi M02 Fondmetal), que acabà en onzena posició. Les millores aerodinàmiques introduïdes per a aquesta cursa, un nou aleró davanter i els deflectors laterals, donaren el resultat esperat i això ha permès al pilot barceloní entrar en el grup de catorze pilots que es troben en el mateix segon, rere Button.

De la Rosa (Arrows) es dedicà a preparar la cursa sense preocupar-se de fer un bon temps «el lloc en la sessió de classificació és el que compta», i el seu dilema és l'elecció dels pneumàtics entre els blans i els superblans, que per primer cop s'utilitzen en aquest Gran Premi. Mika Hakkinen i David Coulthard col·locaren el seus Mclaren MP4/15 Mercedes en tercera i quarta posició rere Button i Wurtz. Michael Schumacher fou cinquè a tan sols 12 mil·lèsimes de segon de Coulthard.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.