algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Fernando Vázquez: «Ens sobren motius per jugar forts i intensos»

El tècnic del Mallorca diu que no hi ha novetats en la seva renovació

El partit que disputaran anit el Reial Mallorca i l'Atlètic de Madrid serà especial per Fernando Vázquez, ja que, a aquestes alçades de la temporada, encara no sap si serà el seu darrer matx com a entrenador mallorquinista o si continuarà la propera temporada.

El tècnic de Castrofeito, malgrat les informacions sobre una reunió entre ell, Mateu Alemany i Antonio Asensio a Madrid per tractar el tema de la seva renovació, continua afirmant que no en sap res: «Les coses estan com estaven. Jo continuu esperant. Quan passi el que ha de passar, passarà. Avui (per ahir) me'n vaig concentrat amb el meu equip, perquè tenim un partit, i de cap manera me'n vaig a Madrid. El més important per mi és el partit contra l'Atlètic de Madrid».

Sobre una possible oferta del Celta per fer-se amb els seus serveis, Vázquez també declarà el seu desconeixement: «No vull xerrar del Celta. Jo vull treballar i entrenar el proper any. El meu desig, ja ho he dit en repetides ocasions, és fer-ho a Mallorca, però ara no en tenc informació suficient. Quan em cridin, em demanau i contestaré, però ara no puc dir res perquè no sé res i estic esperant». Pel que fa al partit d'anit contra l'Atlètic de Madrid, l'entrenador mallorquinista assenyala que els seus homes «tenen coses importants que disputar. Hi ha moltes raons per les quals els jugadors han de lluitar, com quedar setens, o oferir un bon joc als nostres aficionats perquè jugam a casa,... Sobren motius i excuses per jugar avui forts i intensos».

Biagini, finalment, no participarà en el matx d'avui perquè «pot fer futbol, però encara no té la capacitat física ni la confiança necessària per jugar. Esperem que a l'amistós contra Alemanya jugui alguns minuts», afirmà el seu entrenador.

Finalment, Vázquez també va fer referència a la final de la UEFA, guanyada pel botxí del Mallorca, el Galatasaray: «Jo volia que guanyessin els turcs, perquè almenys podem dir que qui ens va eliminar a nosaltres ha estat el campió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.