algo de nubes
  • Màx: 16.03°
  • Mín: 7.61°
16°

Cimera a Madrid per decidir si Fernando Vázquez continua

El tècnic i Mateu Alemany es reuniran abans de divendres amb el propietari, Antonio Asensio

69608
Alemany i Asensio decidiran aquesta setmana el futur immediat del Mallorca.

El Mallorca està a punt de fer la primera passa de futur. Aquesta passa ineludiblement per decidir si Fernando Vázquez ha de continuar com a màxim responsable esportiu del club vermellenc. Si és així, després s'haurà de valorar la Copa Intertoto i planificar la plantilla de la pròxima temporada. Si Vázquez no renova, la següent passa serà cercar un nou entrenador. La Lliga es troba en el seu darrer fascicle "divendres a les 21.00 hores a Son Moix contra l'At. Madrid" i a partir de dissabte ja «començarà» una nova temporada.

Avui o demà es té previt que el conseller delegat del Mallorca, Mateu Alemany, i el mateix Fernando Vázquez es desplacin cap a Madrid per reunir-se amb el màxim responsable de l'entitat, el propietari del club Antonio Asensio. L'amo es troba molt recuperat de la seva malaltia i vol tancar al més aviat possible el futur del Mallorca.

Sobre la taula hi haurà diferents qüestions. Asensio escoltarà de Vázquez què es el que li ofereix. És a dir, l'encara tècnic mallorquinista haurà d'exposar les seves idees, la seva opinió sobre la Intertoto i haurà de donar les primeres directrius per a la pròxima temporada: baixes, fitxages, pretemporada... i, com no, el que costarà al club la seva renovació. Aleshores, serà el torn de Mateu Alemany, el qual haurà de parlar a Asensio sobre la viabilitat o no del «projecte Vázquez». I l'amo, aleshores, decidirà.

Vázquez ha de convèncer Mateu Alemany i Antonio Asensio que ell és l'entrenador ideal per al Mallorca 2000/2001. Fernando Vázquez ha demostrat ser un entrenador vàlid per al Mallorca. Arribà amb la temporada començada, sense haver-la planificada i sense tenir cap jugador «seu». Ha passat per moments dolents, però el seu equip ha fet en general un bon futbol, ha arribat fins als quarts de final de la Copa de la UEFA i el classificarà per a la Intertoto. A més, ha donat l'alternativa a Primera Divisió a joves jugadors com Diego Tristán i Julián Robles. El cas del primer és especialment important. El davanter sevillà ha estat l'home més important del Mallorca en tota la temporada i l'ha convertit en un actiu econòmic espectacular per a l'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.