nubes dispersas
  • Màx: 12.06°
  • Mín: 7.77°
12°

Eto'o: «El Mallorca encara no m'ha dit res»

El jugador camerunès diu que aquesta setmana sabrà on jugarà la propera campanya

Samuel Eto'o confirmà ahir en acabar el partit que disputà el Reial Mallorca contra el Reial Valladolid que encara no ha rebut cap notícia del club mallorquí sobre el seu interès per quedar-se amb la propietat del jugador camerunès de cara a les properes temporades.

Segons Eto'o, «el Mallorca encara no ens ha dit res ni a mi ni al meu representant. Tot el que en sé és el que he sentit per la ràdio, o el que ha sortit a la premsa, però a mi no m'han dit res de res. Si el Mallorca em vol, que ho demostri».

El davanter mallorquinista reconeix que no esperarà ni una setmana més per aclarir el seu futur: «No sé on aniré la propera temporada. Els meus drets són del Madrid, però sé que hi ha equips que em volen i estan interessats. On jugui no depèn de mi, depèn dels despatxos, però el que és clar és que aniré on jugui. I el meu destí el vull decidir ja, al més aviat possible, i aquesta setmana ja sabré on jugaré».

Pel que fa al partit d'ahir contra el Valladolid, Eto'o es mostrà contrari a l'opinió sobre una possible falta de motivació dels jugadors mallorquinistes: «Per descomptat que teníem ganes i motivació. Des de fora es veu molt fàcil, però s'ha de pensar que també hi ha un rival que juga i vol guanyar, i el Valladolid ho ha fet i punt».

El fins ara jugador mallorquinista no trobà justa la derrota del seu equip «perquè el Valladolid tampoc no ha jugat molt, molt bé, i no ha fet res de l'altre món per guanyar-nos, però han fet dos grans gols que han decantat el partit del seu costat», i es mostrà crític per haver permès que el rival anotàs el gol del triomf quan el partit ja esgotava els darrers minuts: «El gran gol que ens han fet al minut 45 ens ha de servir de lliçó perquè no ens torni a passar. Els partits duren fins al minut 45, fins que l'àrbitre no xiula».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.