cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Arantxa perd la final davant Hingis

La suïssa tornarà a ser a partir de demà la número 1 de la WTA

Arantxa Sánchez Vicario (quarta cap de sèrie) no pogué aconseguir ahir el seu quart títol en el torneig de tennis d'Hamburg i el vint-i-vuitè de la seva carrera esportiva, ja que perdé en la final davant la suïssa Martina Hingis (primera preclassificada) per 6-3 i 6-3.

La suïssa, que reapareixia a Hamburg després d'un mes de descans, només semblà acusar la inactivitat en el penúltim joc del partit, el més llarg del matx, però en general fou molt superior a Arantxa i demostrà per què demà tornarà a encapçalar la classificació WTA i per què en els seus catorze enfrontaments previs només havia concedit una derrota davant la catalana.

Hingis guanyà així el seu tercer torneig de l'any i tornarà demà a ser la número 1 del món (la 137a setmana de la seva carrera), després de cinc setmanes de lideratge de la nord-americana Lindsay Davenport. D'altra banda, Arantxa, en la seva dotzena participació a Hamburg, no pogué reeditar els títols de 1993, 1994 i 1996.

Arantxa, de 28 anys, torna a ocupar un lloc entre les deu millors del món i ahir rendí a un bon nivell, el mateix que la portà fa dues setmanes a disputar la final de Hilton Head davant Mary Pierce (encara que llavors fou derrotada). La catalana intentà ser més agressiva per evitar la potència dels cops d'atac de la suïssa, encara que Hingis no estigué mai per la feina d'oferir oportunitats.

La primera mànega es mantingué igualada en la seva primera meitat a causa que cap de les dues tennistes no era capaç de ser regular amb el seu servei, per la qual cosa els trencaments de servei se succeïren. Però arribat el vuitè joc, amb 4-3 per a la suïssa, Hingis trencà el servei d'Arantxa i en el següent joc la catalana no aprofità una pilota per posar-se 5-4 i acabà perdent la mànega per 6-3.

La segona mànega començà amb una Hingis encoratjada davant la possibilitat de repetir el títol que ja aconseguí fa dos anys davant Novotna. Arantxa pareixia haver perdut confiança en el seu joc i la suïssa prest es posà amb un 5-2 per davant. Però la catalana tragué la seva casta i en un joc interminable en què arribà a remuntar tres pilotes de partit aconseguí el break per allargar la final per uns instants.

Però el darrer joc del partit fou un vist i no vist i Hingis rompé en blanc el servei d'Arantxa i s'adjudicà la segona mànega per 6-3.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.