cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.39°

Safin-Tillstrom, mà a mà en el Coliseu Balear

El rus i el suec eliminaren Blanco i Puerta, respectivament, a les semifinals del Mallorca Open

El rus Marat Safin i el suec Mikael Tillstrom lluitaran avui, a partir de les quatre del capvespre, per aconseguir el títol de campió de la III edició del Mallorca Open de tennis que s'ha estat disputant al llarg de tota aquesta setmana a la Plaça de Toros de Palma.

Marat Safin, sense dubte el jugador que millor tennis ha desplegat en el torneig, es convertí ahir en el primer finalista després de superar el darrer espanyol que quedava al Colisseu, l'asturià Galo Blanco, per un fàcil 6-2 i 6-2. El rus tornà a fer gala de la seva potència al servei i de la seva descomunal força des del fons de la pista. Poc va poder fer el menut Galo Blanco davant l'allau de tennis que li va venir al damunt.

Després del seu triomf fa una setmana al Comte de Godó, ressorgint així de les seves pròpies cendres, i de la més que probable victòria al Mallorca Open, Safin haurà de ser un home a seguir molt de prop en el pròxim Roland Garros. La temporada de terra batuda ja ha començat i Marat ja l'ha començada a dominar.

Avui es trobarà davant Tillstrom, un producte més de l'escola sueca "classe i qualitat sobre la pista", que no serà gens fàcil de superar. Mikael, malgrat que no és un dels grans, és un tennista perillós. La seva qualitat li permet aparèixer de tant en tant i plantar-se en una final tipus Mallorca Open. El suec guanyà ahir a la segona semifinal l'argentí Mariano Puerta per 3-6, 7-5 i 6-1. Aquest partit fou força interessant i atractiu, ja que davant es trobaven dos jugadors amants del bon tennis i en bona ratxa de resultats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.