algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Guardons per una vida dedicada a l'esport

Antoni Pujol, Júlia Cano i Bartomeu Estelrich, a títol pòstum, reberen ahir el Cornelius Atticus

Francesc Antich, president de la Comunitat Autònoma, entregà ahir al matí la Distinció Cornelius Atticus a Antoni Pujol Llabrés, Júlia Cano Cobo i, a títol pòstum, a Bartomeu Estelrich Fuster. La cerimònia de lliurament de les distincions tingué lloc a la capella del Consolat de la Mar davant la presència del conseller de Treball, Eberhard Grosske, i la directora general d'Esports, Joana Maria Petrus.

Els premis Cornelius Atticus s'instituïren pel Govern balear per a reconeixement de totes aquelles persones de les Illes que han dedicat la seva vida a la pràctica i a la promoció de l'esport. La distinció consisteix en un diploma acreditatiu i una reproducció de la troballa arqueològica de la lauda de Cornelius Atticus, primer esportista acreditat com a tal a les Balears.

L'acte s'inicià amb unes paraules de benvinguda del conseller Grosske que, entre altres coses, destacà la importància de totes aquelles persones que, desinteressadament, dediquen bona part de la seva vida a la promoció de l'esport. L'acte, després que es glossassin les figures dels premiats i s'entregassin els guardons, finalitzà amb un breu parlament de Francesc Antich. El president del Govern balear recordà que no fa gaire també ell practicava esport i es mostrà confiat a tornar-ho tan aviat com sigui possible.

Antich es mostrà molt satisfet de poder distingir tres persones com Antoni Pujol, Júlia Cano i el difunt Bartomeu Estelrich, per haver dedicat tota la seva vida al món de l'esport des de la modèstia i sense cap ànim de lucre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.