cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Anelka rep el perdó de la Directiva

El francès tornarà a l'equip després de l'anada contra el Manchester

El Reial Madrid decidí ahir permetre Anelka tornar a la disciplina del club, però manté íntegrament la sanció econòmica, segons anuncià ahir capvespre el portaveu de la Junta Directiva blanca, Jaime Ussía, a la sortida d'una reunió de la junta directiva per tractar el cas del polèmic davanter francès, suspès des de fa dies de feina i sou 45 dies per negar-se a entrenar amb la resta de l'equip.

El davanter francès es reincorporarà al primer equip el proper dimecres, després que el Reial Madrid disputi el transcendental partit d'anada de la Lliga de Campions davant el Manchester United. Ussía assenyalà que en la decisió de la Junta ha pesat especialment el comportament d'Anelka durant els darrers dies, que dimarts va demanar «disculpes a companys, afició i socis». A més, el futbolista francès va ratificar ahir a la seva web, les disculpes que va oferir a la conferència de premsa: «S'havia de fer i estic content d'haver-ho fet. Sembla que s'està acabant tot aquest assumpte».

El davanter madridista indicà que, segons ell, «tots hem de fer un esforç, i jo el primer. Som sincer, i lament molt tot això que ha succeït. M'han de creure: és una prova de la meva bona fe que m'hagi expressat en espanyol, que no ho havia fet mai fins el moment, i vaig voler demostrar la meva determinació i amor pel club».

El davanter francès volgué demanar «un poc de paciència. Sé que s'espera molt de jo, però res no arriba de la nit al dia. Els que em fan costat ho saben i els don les gràcies. No els decebré», sentencià Anelka.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.