algo de nubes
  • Màx: 13.22°
  • Mín: 7.77°
13°

Miami queda sense espanyols

Conchita Martínez i Fèlix Mantilla foren els darrers de caure

L'eliminació de l'aragonesa Conchita Martínez i el català Fèlix Mantilla en el torneig de tennis de Miami ha deixat el segon Màsters Sèries de la temporada sense representació espanyola, com també sense la presència de la russa Anna Kournikova, que fou derrotada per la nord-americana Monica Seles.

La sud-africana Amanda Coetzer serà la rival de la suïssa Martina Hingis en els quarts de final, després de derrotar la jugadora espanyola Conchita Martínez en una hora i vint minuts de joc.

Coetzer, divuitena favorita del torneig, resolgué el seu compromís davant la cap de sèrie número 6 amb més facilitat de la prevista i en només dues mànegues, per 6-1 i 6-2, després d'aprofitar les nombroses errades no forçades de l'aragonesa.

La sud-africana es creuarà ara en quarts amb la número u del món, la suïssa Martina Hingis, que només hagué d'esforçar-se a fons en el segon set per doblegar la belga Kim Clijters per 6-0 i 6-4.

En el darrer partit de la jornada, la nord-americana Monica Seles, setena cap de sèrie, donà un disgust a molts seguidors de l'espectacular jugadora russa Anna Kournikova, novena favorita, ja que li tancà el passi als quarts de final amb una victòria per 6-1, 3-6 i 6-0.

En el quadre masculí, Fèlix Mantilla caigué davant l'equatorià Nicolás Lapentti per 5-7, 6-1 i 6-1. Mantilla, cap de sèrie número 24, es va imposar en la primera mànega, però no pogué fer res en els dos sets restants davant el desplegament de joc del novè favorit, que jugarà en vuitens de final contra el guanyador del partit entre el suec Thomas Enqvist (7) i el suís George Basti. El xilè Marcelo Ríos, vuitè favorit, deixà fora del torneig el francès Nicolas Escude per 6-2, 3-6 i 6-1. Agassi tampoc no tingué cap problema per superar el romanès Andrei Pavel per 6-4 i 6-3.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.