algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Son Pardo: Enigma des Bosc es confirma entre els millors

Distan M consolida el seu gran moment amb un autoritari triomf a la seva bateria del GP del Criador

El premi Fileo es presentava ahir horabaixa a l'hipòdrom de Son Pardo com un primer examen abans del Gran Premi Nacional. La prova fou espectacular i el seu resultat encara més. Enigma des Bosc demostrà que es troba en un gran moment i s'endugué el triomf, a més d'aconseguir un nou rècord de la generació (1.20.3). La prova gaudia de la presència de bona part dels millors exemplars de tres anys i el seu resultat fou espectacular. De fet, el trio quedà desert.

La segona posició fou per a Ernaqueur, que amb el pas del temps s'està confirmant com un dels exemplars amb una millor progressió. Ahir, el cavall propietat de la quadra SE-69, entrenat i menat per Joan Carles Rotger, aturà el cronòmetre en un meritori 1.20.4. La tercera posició fou per a Elite de Abril GS que, menat per David Fernández, marcà 1.20.9, una dècima per davant Eixerit GF.

Pero el premi Fileo no era, ni de bon tros, l'únic atractiu de la reunió, que tenia també quatre bateries del Gran Premi del Criador. Així, a la primera correguda el triomf fou per a l'egua de la quadra Morro Deninet Star amb un temps d'1.19.9. Superà Daurat LlM , Deria YC i Dida Cleville.

A la segona correguda, Dalton Ross no va tenir gaire dificultats per aconseguir la victòria amb un temps d'1.21.1. La segona posició fou per a Dedalo de Sassu, mentre que Diavolo MB era tercer per davant Dolfo TR.

Distan M confirmà el seu excel·lent moment de forma a la quarta correguda i guanyà amb gran autoritat la seva bateria del Gran Premi del Criador. Aturà el cronòmetre en 1.20.7, mentre que Dahir Esolo SB, que era segon, ho feia en 1.21.3 per davant Debarbes d'Amour i Demelsa.

A la darrera de les corregudes disputades del Gran Premi del Criador, la victòria fou per a Dafnis GS, que amb un temps d'1.20.4 superà Duke di Monmes, Demi Mur Bet i Duberian GF.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.