nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Mestalla decideix avui l'objectiu del Mallorca

L'equip de Vázquez, al límit de les seves forces, cerca puntuar davant el València

Un Mallorca cansat, desanimat, desil·lusionat i molest, visita avui Mestalla per enfrontar-se a un València aprofitat, avantatjós i interessat. Mallorquinistes i valencianistes protagonitzaran avui vespre el partit amb major dosi de morbositat de la jornada per la transcendència dels punts que hi ha en joc i per la polèmica suscitada sobra la data del partit.

Oblidada la Copa de la UEFA, l'equip de Fernando Vázquez se centra a partir d'ara en la Lliga. Això és una avantatge. L'equip de Cúper, mentrestant, comença a tenir el seu cap a Itàlia, concretament a Roma, on juga el Lazio, el seu rival als quarts de final de la Lliga de Campions. Això és, potser, un desavantatge.

Tan importants són els punts per a un equip com per a l'altre. Un, el Mallorca, per acabar de decidir quin és el seu objectiu d'aquesta temporada; si la permanència o Europa. I l'altre, tres quarts del mateix. Els de Cúper són sisens a la classificació amb 42 punts. Són en posicions UEFA i es troben a sis punts de la Lliga de Campions.

Vázquez donà descans a alguns jugadors titulars a Istanbul. Única mesura a l'abast del Mallorca davant «la injustícia» d'haver de jugar avui, menys de 48 hores després d'haver-ho fet contra el Galatasaray. El tècnic gallec no podrà comptar per a aquest matx amb el camerunès Samuel Eto'o, convocat per la seva selecció, ni amb els lesionats, ja habituals, Biagini i «Polo» Quinteros.

L'onze de gala tornarà per tant a Mestalla. Leo Franco estarà a la porteria, la defensa estarà formada per Olaizola , Nadal, Siviero i Miquel Soler, Engonga, Lauren, Paco Soler i Stankovic recuperaran el seu lloc al mig camp, i, Carlos i Diego Tristán, seran a la davantera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.