nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Lou Roe substituirà Rubchenko

Les negociacions amb l'ala-pivot nord-americà estan molt avançades

El jugador de color nord-americà Lou Roe pot ser el possible fitxatge nou del Bàsquet Inca. La directiva ha mantingut negociacions amb l'exjugador de l'Unicaja de Màlaga, que estan molt avançades, i en les pròximes hores hi pot haver un acord definitiu.

Lou Roe, de 28 anys, nascut a Atlantic City, té una alçada de 2'00 metres i jugà en la posició d'ala-pivot. La greu lesió de Roman Rubchenko, que serà baixa de sis a vuit setmanes, ha obligat la directiva del Bàsquet Inca a cercar un reforç per afrontar l'esprint final de la lliga regular i arribar als play-off amb possibilitats òptimes.

Lou Roe va destacar en el bàsquet universitari nord-americà amb la Universitat de Massachussets. Les seves actuacions cridaren l'atenció del Detroit Pistons, equip de l'NBA que fitxà Roe durant la temporada 1995/96. Un any més tard defensà els colors de Golden State Warriors, abans d'arribar a un acord amb l'Unicaja per venir a Espanya la temporada 1997/98.

Lou Roe va tornar als Estats Units abans d'acabar la temporada i va fitxar pel Rockford de la CBA. Uns anys més tard va intentar sort en el bàsquet italià (Cantu). Retornà al seu país amb els Minnessota Timberwolves, de l'NBA, per acabar, de moment, en el Quad City Thunder de la CBA.

L'equip tècnic del Bàsquet Inca aposta pel jugador americà, ja que ell ocuparia la mateixa posició que Roman Rubchenko, un gran llançador de cistelles triples amb un bon joc interior ofensiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.