algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

El València depèn de si mateix per classificar-se

Un empat davant el Manchester United li donaria el passaport als quarts de final de la competició

El València vol engrandir la seva història a Europa en classificar-se per als quarts de final de la Lliga de Campions i per això haurà de sumar un punt davant el Manchester United, que ja està classificat, en el partit que els enfrontarà avui a partir de les 20.45 hores a Mestalla.

Els de Cúper arriben en una posició avantatjosa respecte a la Fiorentina per passar a la següent ronda. El València és segon amb nou punts, mentre que els italians són tercers amb set. Si el València aconsegueix un empat estarà classificat encara que guanyin els de Trapattoni, ja que els afavoreix el goal average particular. Fins i tot una derrota dels valencianistes podria classificar-los, sempre que els «viola» no guanyin els Girondins.

Emperò, la intenció dels jugadors que dirigeix Héctor Cúper és la de sortir a guanyar l'actual campió d'Europa. A més, el València té una petita opció d'acabar primer de grup sempre que guanyi el Manchester per més de tres gols de diferència.

Cúper no ha necessitat motivar molt els seus jugadors a causa de la transcendència del matx, encara que l'empat davant el Màlaga en el darrer minut ha deixat un poc tocada la moral dels valencianistes.

El tècnic recuperarà Farinós respecte al darrer enfrontament de lliga. Així per tant, el centre del camp tornarà a variar. El preparador argentí alinearà probablement Gerard i Farinós en el centre formant així un doble pivot, amb Kily Gonzáles per l'esquerra i Angulo per la dreta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.