algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Quique Riera recuperà el lideratge

L'alemany Stephan Steinweg s'adjudicà el GP H. Cristóbal Colón

L'alemany Stephan Steinweg s'adjudicà el triomf en la penúltima prova de la Challenge Un Hivern a Mallorca, el Gran Premi Hotel Cristóbal Colón, arribant a meta amb 4 segons d'avantatge sobre un grupet perseguidor de sis unitats.

L'alemany Viktor Ulzen s'imposà en l'esprint al polonès Masiegenski, Quique Riera (Emaya), Tomeu Soler (Illes Balears) "un sub-22 de primer any que està realitzant un gran pretemporada" l'alemany Schall i el suec Klas Johansson.

El quart lloc de Quique Riera va permetre al ciclista del CC Arenal recuperar el lideratge, amb només dos punts d'avantatge sobre el suec Johansson.

La victòria final absoluta es decidirà el proper diumenge, en el Gran Premi Hotel Bocaccio. Només Joan Vicenç Maties (Illes Balears) té la possibilitat de desbancar els dos primers, guanyant la cursa i no puntuant els seu adversaris.

El recorregut resultà molt selectiu i només 41 dels més de 100 participants arribaren a la meta, situada davant l'hotel Cristóbal Colón.
Les proves del CC Arenal, aprofitant l'estada de nombrosos corredors estrangers a les Illes, són molt positives per promoure els desplaçaments.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.