nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

El Mallorca rep avui la visita del Galatasaray

L'objectiu: sentenciar l'eliminatòria en l'anada dels quarts de final de la UEFA

82410
Un miler de turcs faran sentir avui els tambors a Son Moix. | J. Morey.

Una altra cita amb la història, una altra gran eliminatòria, un altre partit per al record, un altre excepcional equip que visita Mallorca... I el tòpic ens diu també que l'objectiu és marcar, com més gols millor, i no rebre'n cap. El Reial Mallorca s'enfronta avui vespre (21.30 hores, TVE-1) al Galatasaray amb la clara intenció de deixar l'eliminatòria, tal com feren davant el Mònaco, encarrilada. En tot cas, no hi ha dos equips iguals ni dues eliminatòries semblants. El Galatasaray ha demostrat que és un gran equip i, entre altres, fins arribar als quarts de final ha eliminat conjunts de gran potencial com el Milà o el Borrússia Dortmund.

El Reial Mallorca afronta el partit amb optimisme, confiança, però amb el convenciment que afronten el que fins ara es pot considerar com el partit més important de l'any. A més a més, hi ha la creença col·lectiva que el potencial del conjunt turc és superior al del Mònaco.

Fernando Vázquez podrà alinear el seu onze de gala, ja que Stankovic, principal preocupació del tècnic gallec, entrenà ahir amb normalitat i a la conclusió de la sessió preparatòria no dubtà a assegurar que es trobava en condicions de jugar. Així, l'entrenador mallorquinista farà jugar l'onze clàssic, el millor que pot posar sobre el terreny de joc. És a dir, Leo Franco, Olaizola, Miquel Àngel Nadal, Siviero, Miquel Soler, Engonga, Paco Soler, Lauren, Stankovic, Carlos i Diego Tristán. La llista de convocats es completa amb Germán Burgos, Serrizuela, Ibagaza, Carreras, Armando, Àlvaro Novo i Paco Sanz.

Així doncs, Vázquez deixarà els experiments per una altra ocasió i tornarà a col·locar els seus homes allà on fan més mal. El fet que Stankovic torni a ser la referència per l'esquerra permetrà que Lauren torni al seu hàbitat, la banda dreta. La presència del iugoslau és una gran notícia. El botxí del Mònaco "a l'anada va fer un «hat-trik» que sentencià l'eliminatòria" és clau en el percentatge de possibilitats d'èxit per al Reial Mallorca. Si juga, aquestes augmenten considerablement, si baixen, minven amb més intensitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.