nubes dispersas
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
13°

El Madrid cerca els quarts davant el Dinamo

Amb una victòria davant els ucraïnesos, els homes de Del Bosque ja estarien classificats

El Reial Madrid rep avui (20:45 hores/ TVE1) el Dinamo de Kíiv, en partit corresponent a la cinquena jornada de la segona fase de la Lliga de Campions, amb l'objectiu clar d'aconseguir una victòria que li asseguri la classificació pels quarts de final de la màxima competició europea.

Amb l'assumpte Anelka encara cuejant, la plantilla s'ha conjurat per oblidar-se de qualsevol tipus de polèmica i centrar-se només en aquest partit que, en paraules del seu propi tècnic, Vicente del Bosque, és «vital» per les aspiracions blanques a la Champions League.

Guanyant, el Madrid ja estarà als quarts. Un empat o una derrota per un gol obligaria a dependre del darrer partit, que es jugarà a Noruega davant el Rosenborg, un rival que ja no es juga res però que sempre es mostra com a molt perillós al seu camp. Encara pitjor seria si els blancs cauen per dos gols de diferència, ja que quedaran eliminats.

Per al partit d'avui és dubtosa la presència d'Iván Helguera, que continua arrossegant molèsties al costat i li han impedit entrenar-se amb normalitat. Per aquest motiu, Del Bosque ha convocat 19 homes, els mateixos que pel partit contra el Sevilla més el francès Karembeau, ja recuperat dels seus problemes musculars. Savio, que ahir es va entrenar a menor ritme que la resta, no ha pogut formar part de la llista.

L'onze inicial, segons el vist ahir a la sessió, seria quasi el mateix que es va enfrontar als sevillans, destacant el retorn d'Aitor Karanka al centre de la defensa, en el lloc d'Iván Helguera, i la presència de Steve McManaman a la banda esquerra, substituint Helguera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.