nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
26°

Manacor: Queen Annet guanyà l'estel·lar

El quartet especial quedà desert i s'acumula un fons de 155.300 pessetes

La curta distància de 1.725 metres sobre la qual es disputaren deu de les onze corregudes de dissabte passat a l'hipòdrom de Manacor afavorí que s'aconseguissin bones marques i ja a les primeres categories Debarbes d'Amour rodava a 1.21.1 i Dansa d'Arbos a 1.21.5, que guanyaren les seves respectives curses.

A la correguda preestel·lar, la quadra Au-Tirety aconseguia la segona victòria del capvespre amb Anna Enett que ja rodava a 1.19.6 i superava al darrer esprint Ecu de Cosse, que havia comandat la cursa durant tot el recorregut i marcava la mateixa velocitat que la guanyadora.

Però la millor velocitat de la reunió l'aconseguia la favorita Queen Annet a la correguda estel·lar, ja que guanyà amb un registre d'1.17.9; quedaren per darrere ella Crossman i Cosaque Mutin, els dos amb la mateixa velocitat (1.18).

A la vuitena correguda, la victòria fou per a Linetta Girl amb un temps d'1.20.0, que superà Tango GT, Queen Paula i Bandido GS. Cal destacar també la victòria d'Anna Enet a la novena correguda de l'horabaixa amb un temps d'1.19.6. La segona posició fou per a Ecu de Cosse, amb el mateix temps, mentre que Sonny Wood i Dauphin duy Loir eren tercer i quart.

A la cursa del quartet, gran actuació de Distan M, que després de sortir molt enrere anava remuntant posicions i, quan es decidí a atacar, superà espectacularment tots els altres situant-se al cap de la cursa i guanyant també amb un bon registre d'1.18.6. Darrere ell, un sorprenent Bengalí era segon per davant de Blakson i Art Hanover. Queda així la combinació del quartet sense encertants i un fons per a la propera setmana de 155.300 pessetes.

Només ens queda mencionar la bona correguda protagonitzada pels dos poltres Enoch Twist i Elipssis FF que, situant-se al capdavant de la cursa, es disputaren la victòria en un emocionant esprint. El triomf fou, finalment, per a Enoch Twist amb un temps d'1.24.7.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.