algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Hagi: «El Mallorca és un equipàs»

El romanès no creu que el Galatasaray sigui el favorit

Gheorghe Hagi és, per als aficionats mallorquins, el jugador més conegut de la plantilla del Galatasaray, equip turc que serà el pròxim rival del Reial Mallorca en els quarts de final de UEFA.

El futbolista romanès va ser ahir en directe al programa «Directo Sport» d'Última Hora Radio, i declarà en referència al doble enfrontament contra el Mallorca que «cap dels dos equips no és favorit ni té avantatge. L'eliminatòria està al 50 per cent. El que interpreti millor els partits es classificarà. Tot dos passam per un moment dolç de joc i ja veurem què passa. Seran dos partits oberts i per a mi no hi ha favorit».

Sobre l'equip de Vázquez el Maradona dels Carpats assegurà que «no ens hem de fiar del Mallorca, si bé nosaltres tenim un bon equip amb grans noms. Però el Mallorca fa molta feina i en el camp és un equipàs. És un equip que en els darres anys ha crescut molt. Darrerament l'hem vist molt, com la temporada passada a la final de la Recopa. Té un gran gran mig camp i molt bons jugadors. Serà difícil perquè és un equip de la Lliga espanyola, que és de les millors. Però sabem que els podem eliminar».

El Galatasaray domina sense cap problema la seva Lliga, n'és líder amb molt d'avantatge, es manté viu a la Copa turca i ja és als quarts de la UEFA. «Enguany estam molt bé, dominam la Lliga i tenim opcions en la Copa i en la UEFA. Jo crec que el nostre secret és la mentalitat. Ara som més positius que fa uns anys, fa tres temporades que jugam junts. Tenim moltes ganes de fer grans coses», afirmà el romanès.

Un dels grans poders del Galatasaray és sense cap dubte la seva afició, que acostuma a convertir el seu estadi d'Ali Sami Yen en un autèntic infern, i que es desplaça en massa als partits fora de casa. «La nostra afició ens dóna molt de suport tant a casa com a fora. A Dortmund va ser com jugar a casa. El 75 per cent del públic era turc. Estimen molt el futbol i ara que nosaltres estam bé ens ajuden a les totes», declarà Gica Hagi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.