algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

L'Atlètic, amb l'obligació de guanyar

Els d'Antic necessiten el triomf davant el Lens o almanco un 3-3

L'Atlètic de Madrid necessita la victòria o almanco un empat a tres davant el Lens en el partit de tornada de vuitens de final de la Copa de la UEFA que es disputarà avui (21.00 hores) a l'estadi Felix Bollaert. El resultat de l'anada al Vicente Calderón, empat a dos, complicà molt l'eliminatòria al conjunt blanc-i-vermell que, amb nou tècnic a la banqueta, Radomir Antic, confia a continuar endavant en la competició continental.

L'entrenador serbi sap que des que el col·legiat rus Nicolai Levnikov faci la xiulada inicial el seu equip ha d'anar decididament a l'atac amb l'únic objectiu de marcar com abans millor un gol que decanti l'eliminatòria del costat matalasser. Així, l'onze inicial serà netament ofensiu, encara que el dubte fins a darrera hora de Kiko, amb una sobrecàrrega a l'articulació del turmell esquerre, farà que Correa pugui tenir una oportunitat.

Per la seva banda, el Lens afronta el partit com una oportunitat històrica de ficar-se per primer cop a quarts de final d'una competició europea en els seus 94 anys d'existència. Sigui quin sigui el guanyador de l'eliminatòria s'enfrontarà en quarts de final al vencedor del Juventus-Celta de Vigo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.