algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

El Barça cerca el primer lloc i la classificació

El conjunt blaugrana recupera per al partit d'avui davant el Porto Rivaldo, Kluivert i Abelardo

El FC Barcelona jugarà avui a Das Santas (20.45 hores/TVE1) el quart partit de la segona fase de la Lliga de Campions contra el Porto, amb la intenció de tornar a repetir la victòria de dimecres passat i guanyar l'equip portuguès per aconseguir els tres punts que li assegurarien el primer lloc del grup A.

El Barcelona tindrà les novetats de Rivaldo, Abelardo i Kluivert, que no jugaren el darrer matx contra el Numància, en què l'equip de Van Gaal aconseguí una victòria contundent (4-0) en un dels millors partits de Lliga. Rivaldo tornarà, quasi amb tota seguretat, a l'onze inicial després de descansar pels problemes que té a causa de l'entrada de Hierro en el Bernabéu fa una setmana, i que motivà que jugàs infiltrat contra el Porto dimecres. D'altra banda, tornen Abelardo i Kluivert, que compliren diumenge un partit de sanció per acumulació d'amonestacions.

El partit d'avui suposaria, si s'aconsegueixen els tres punts, marcar una distància considerable respecte del Porto, a qui podria deixar a quatre punts, i assegurar-se la classificació directa per als quarts de final, independentment del resultat entre l'Sparta de Praga i l'Hertha de Berlín. El Barça totalitzaria deu punts i es podria permetre el luxe, fins i tot, de perdre els dos partits que encara li resten per jugar. Si no assoleix la victòria a Das Santas, l'equip de Van Gaal no estaria classificat. Si empata, només guanyar un dels dos partits li seria suficient. Si perd, deixaria el lideratge al Porto i hauria de guanyar l'Hertha a casa per no complicar-se la classificació per a quarts de final.

La llista de devuit jugadors convocats la conformen Hesp, Arnau, Cocu, Reiziger, Dehú, Frank de Boer, Rivaldo, Guardiola, Xavi, Ronald de Boer, Puyol, Figo, Simao, Kluivert, Dani, Bogarde, Abelardo i Gabri. La baixa més significativa és la de l'asturià Luis Enrique, que estarà de baixa al voltant d'un mes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.