algo de nubes
  • Màx: 16.75°
  • Mín: 7.61°
16°

Son Pardo: Beauty Rog s'emporta el Tomeu Estelrich

L'egua de la quadra de Son Vent s'imposà a la final a Tankaiser, Crac des Conteries i Beanat

M.F.N. Palma.
Beauty Rog va ser la gran triomfadora de la jornada de trot d'ahir a l'hipòdrom de Son Pardo, en imposar-se a la prova més interessant de la reunió, la final del premi Tomeu Estelrich.

L'egua menada per A.Tur es va imposar a Tankaiser, i a qui partia com a gran favorit per endur-se la victòria, el cavall de J.J. Binimeli Crac des Conteries, que es va haver de conformar amb la tercera plaça. Distan M i Diluvi, que també partien amb opcions d'inquietar els favorits i lluitar pel triomf final, no estigueren en el seu bon nivell habitual i ni tan sols varen aconseguir col·locar-se. El quartet el completà Beanat.

La victòria de Beauty Rog, amb un excel.lent registre d'1.18.4, fou més plàcida del que s'esperava, ja que va treure més d'un segon d'avantatge al segon classificat, la qual cosa demostra el magnífic estat de forma en què es troba l'egua de la Quadra de Son Vent.

En una altra de les corregudes interessants disputades ahir a l'hipòdrom palmesà, els pronòstics sí que es compliren i Tiworthy Royal s'imposà amb absoluta comoditat en el premi Raboliot Z, cinquena correguda de la vetlada. El cavall menat per P.Sebastià no tingué cap problema per endur-se la victòria i va treure més de dos segons d'avantatge al segon classificat, Vivales TR.

Els altres dos exemplars que aconseguiren col·locar-se en aquesta prova varen ser Spenda G. i Bratts Britten. Finalment, també cal destacar la victòria de GR Bella, a les ordres de J.Pastor, en el premi Not Cabane, en imposar-se a Veronica, Catarinella i Miss Princess.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.