algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Manacor: Domini de Dysney de Ry i Evallon

Al premi Poltres, victòria còmoda per a Envit Spa rodant a 1.24.1

La correguda estel·lar de dissabte passat al municipal de Manacor va tenir com a protagonistes els dos debutants que hi participaren. Es tracta d'Evallon, que se situà al capdavant de la prova des del començament i, fent mostres d'una gran seguretat, dominà durant la quasi totalitat del recorregut, ja que als darrers metres es va veure superat per Dysney de Ry, que també es presentava per primera vegada a Mallorca, rodant a una mitjana d'1.20. Drakkar de Taloney tornava a tenir una bona actuació i era tercer.

En el premi Poltres victòria còmoda per a Envit Spa rodant a 1.24.1, seguit a certa distància pel debutant Entrain de Sassu i de la favorita Espira des Bosc, que rendia 50 metres i va haver de rodar a 1.22.4 per fer tercera.

Pel que fa referència a la concertada per a Amateurs, victòria a l'esprint per a Baron de Sasu, menat per J. Jaume, seguit molt de prop per Chanson Prim (A. Riera G.), As des Bosc (M. Nadal) i Tina Francis (J. Duran), que en els darrers metres es desfonsava després de dominar la prova.

A les seves respectives curses, Debussy (1.20.9) i Clara des Bosc compliren amb els pronòstics i guanyaren sense posició. Qui també guanyava era la favorita Linette Crown a la correguda del quartet especial, que amb les col·locacions de Duc des Baux, Alcatraz TR i Brunissard de Padd donava un dividend de 14.850 ptes. als encertants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.