algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Nova Zelanda, campió de la Copa Amèrica amb un 5-0

El «Black Magic» humilià els italians del «Prada» i renovà el títol

El Black Magic neozelandès va aconseguir la cinquena victòria consecutiva davant el Luna Rossa italià i, d'aquesta manera, va renovar el seu títol de campió de la Copa Amèrica de vela.

El triomf dels neozelandesos sobre els italians no admet discussió, ja que s'han imposat als seus rivals en tots els aspectes de les regates, tant en velocitat com en la qüestió tàctica, ja sigui en les sortides com en plena regata.

A la cinquena i darrera regata, la victòria del Black Magic ha tornat a ser inapel·lable, amb una diferència a la línia d'arribada de 48 segons, i que arribà a ser d'1:13 al pas per la cinquena balisa del recorregut.

Una nova gran sortida dels neozelandesos li donà ràpidament avantatge i, malgrat els intents dels italians, varen tenir controlada la situació en tot moment, amb una gran seguretat en les seves maniobres. A partir de la segona cenyida, als italians ja se'ls acabaren els recursos per intentar agafar els neozelandesos, que només hagueren de controlar tranquil·lament el seu avantatge fins al final de la regata.

En conseqüència, victòria amb tota justícia del sindicat neozelandès, que deixa en el Royal Yacht Squadron d'Auckland la Copa de les 100 Guinees, almenys fins a l'any 2003.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.