El solitari gol de Kovacevic deixa l'eliminatòria oberta

JUVENTUS 1
CELTA 0

JUVENTUS: Van der Sar, Mirkovic, Montero, Iuliano, Birindelli, Tachinardi, Oliseh, Bachini, Davids, Kovacevic i Inzaghi.
Del Piero per Bachini en el minut 46, Zambrotta per Birindelli en el minut 57 i Pessoto per Oliseh en el minut 69.
CELTA: Pinto, Celades, Cáceres, Sergio, Juanfran, Revivo, Makelele, Karpin, Mostovoi, Gustavo López, i Benny McCarthy.
Tomás per Revivo en el minut 77.
ÀRBITRE: Hellmut Krug (Alemanya). Amonestà Juanfran i Mostovoi per part del Celta i Zambrotta per part de la Juventus.
GOL:
1-0: minut 50, Kovacevic.

La Juventus s'imposà ahir per 1-0 al Celta en el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa de la UEFA, amb un gol marcat per l'exreialista Darko Kovacevic al començament de la segona part, que deixa oberta l'eliminatòria per al partit de tornada que es jugarà a Balaídos.

Alessandro del Piero, que sortí després del descans, posà les diferències en un partit molt dolent en la seva primera meitat i vibrant en el segon temps, amb la pilota rondant una i altra àrea.

El tècnic de la Juve reservà en un principi les seves estrelles.