cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Caster Kid alliçona els millors

El cavall de Es Cabanells s'adjudicà el GP Comunitat Autònoma

Caster Kid s'adjudicà ahir de manera brillant el XVI Gran Premi Govern de les Illes Balears "el Comunitat Autònoma" i rebaixà el rècord de la prova aturant el cronòmetre en 1.17.8. La gran sorpresa arribà al premi Illes Balears, que tancava la reunió, ja que el triomf fou per a Faire Valoir, mentre que Cesar de Saint Pol "el gran favorit" just podia finalitzar a la tercera plaça.

La reunió del Dia de les Illes Balears, que comptava amb molts i variats al·licients, no va decebre i es pogueren contemplar grans corregudes.

El GP Comunitat Autònoma fou, certament espectacular. De sortida, Apolo YC i Charlote du Fort foren els més ràpids, seguits de Auba des Etangs i Dance Kid SV. Aleshores, Caster Kid semblava amagat entre el grup. Quan faltava d'una volta, distanciat ja Apolo YC, Charlote du Fort ocupava el cap i la corda, seguida de Bambi Loyal i Bonito TR. Cannabis i Bonito TR pagaren car l'alt ritme que es marcava al cap i foren distanciats. Els candidats al triomf eren menys cada vegada, però a l'entrada del darrer revolt encara eren un grapat els cavalls amb opcions. Fou aleshores quan Caster Kid inicià el seu atac. Charlote du Fort havia acabat ja les forces i just Alcon Blai, amb una bona rematada final, posà les coses difícils al cavall de la quadra Es Cabanells, que entrà victoriós amb un gran cronòmetre (1.17.8).

La gran sorpresa de la reunió arribà a la vuitena correguda "premi Illes Balears" ja que Cesar de Saint Pol s'hagué de conformar amb la tercera plaça. El triomf fou per a un gran Faire Valoir que, amb Joan Antoni Riera sobre el cabriol, imposà sempre un alt ritme. GR Bella fou segona per davant Cesar de Saint Pol. S'ha de destacar finalment la victòria d'Eixerit GF per davant Estela Negra GS en el premi Menorca, reservat per a poltres de 3 anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.