muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

«Guanyarà el que estigui millor organitzat»

Claude Puel, entrenador del Mònaco, trasllada al Mallorca la condició de favorit per passar a quarts

Claude Puel creu que el partit d'avui es decidirà per «detalls». Uns detalls que segons l'entrenador del Mònaco són l'organització sobre el terreny de joc i la concentració.

«Els dos equips jugam amb el mateix sistema del 4-4-2. Segur que serà un partit molt equilibrat, tot dos conjunts tenim bons jugadors. Tot serà molt emparellat i l'eliminatòria es decidirà per detalls. L'equip que estigui millor organitzat guanyarà el partit de demà (per avui). També serà molt important la concentració», assegurava ahir Puel en roda de premsa.

«Seria important marcar un gol a Son Moix, això és el més important. El Mallorca és un equip que també juga bé fora a casa i no podem oblidar-nos que després de dijous encara quedarà un altre partit per jugar», afegia el tècnic francès.

Malgrat que la teoria dóna al conjunt del Principat com a favorit per assolir els quarts de final de la Copa de la UEFA en detriment del Mallorca, l'entrenador del Mònaco vol fugir d'aquesta etiqueta i trasllada la pressió del favorit a l'equip de Fernando Vázquez.

«El Mònaco no és el favorit, sinó que ho és el Mallorca, que és un bon equip amb bons jugadors. Sobretot és un conjunt ben organitzat, molt disciplinat i que serà molt difícil guanyar-lo. Conec tots els seus jugadors. Vaig veure el partit contra l'Ajax, i estic convençut que serà difícil per a nosaltres. És un equip bo tècnicament i fort físicament», afirmà el francès. Sobre què és el que més li preocupa del Mallorca, el tècinc va ser clar: «El col·lectiu», encara que no s'oblidà de noms com el de Diego Tristán, Stankovic o Lauren.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.