algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El trot celebra la Diada amb una gran reunió

La reunió de Son Pardo presenta avui com a principal al·licient el GP Comunitat Autònoma

Els aficionats al trot de les Illes Balears podran celebrar avui el Dia de la Comunitat amb una excel·lent reunió a l'hipòdrom de Son Pardo. El Govern balear ha decidit traslladar la tradicional Diada Autonòmica, que tradicionalment es disputava el dotze d'octubre, al primer de març, Dia de les Illes Balears. Una important aposta econòmica ha provocat que el programa preparat sigui especialment atractiu per molts i diversos motius. En tot cas, evidentment, dues corregudes centren el màxim interès dels aficionats. Es tracta del Gran Premi Govern de les Illes Balears (conegut popularment com el Comunitat Autònoma) i el Premi Illes Balears.

El Gran Premi Comunitat Autònoma, reservat per a exemplars nacionals, començarà a les 16.50 hores i tindrà la participació dels millors exemplars.

Parlar d'un favorit és complicat, ja que són molts els exemplars amb opcions. En tot cas, l'excel·lent moment de Cannabis, que ha guanyat en les quatre darreres aparicions sobre la pista de Son Pardo, fa pensar en un triomf del cavall de la quadra SE-69. Així mateix, s'ha de comptar amb Charlote du Fort, que guanyava dissabte a Manacor l'especial per a egües. Així mateix, no es pot descartar el sempre perillós Alcon Blai o Caster Kid, que fa quinze dies protagonitzaren una gran correguda.

El Premi Illes Balears, reservat per a internacionals, té en Cesar de Saint Pol el gran favorit. El cavall de la quadra Germans Garau comptabilitza la pràctica totalitat de les seves sortides a pista per victòries. Així, seria una monumental sorpresa que Cesar de Saint Pol no aconseguís el triomf. En tot cas, la nòmina de participants té qualitat més que suficient per inquietar el gran favorit.

Però les dues tradicionals proves no són l'única atracció de la reunió, ni de bon tros. Així, hi ha dues corregudes reservades per a poltres de tres anys de gran interès. El premi Eivissa, amb 100.000 pessetes en premis, compta amb setze participants i una extensa nòmina de bons cavalls.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.