nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.39°
10°

Brakstad: «Nosaltres no faronejàvem»

El tècnic noruec es mostrà orgullós del seu equip

El tècnic del Molde era un home feliç després del partit d'ahir. Erik Brakstad sempre confià en la possibilitat d'aconseguir donar la campanada i classificar el seu equip per a la Lliga de Campions entre els 32 millors conjunts d'Europa. «En aquest moment som un dels homes més feliços del món, les coses ens han sortit redones. Jo sempre he confiat en els meus homes i el resultat ha estat just. Estic molt orgullós del meu equip i quan jo vaig pronosticar un empat a un gol jo no faronejava i sempre he confiat en els miracles. El Reial Mallorca per mi era el clar favorit, perquè és un gran equip, però nosaltres en cap moment no hem donat l'eliminatòria per perduda i sempre hem confiat en les nostres possibilitats. L'empat a zero en el partit d'anada semblava un mal resultat, però sabia que si nosaltres aconseguíem un gol en el partit de tornada, aquest podria ser definitiu», declarà el tècnic del Molde en la conferència de premsa posterior al partit d'ahir.

El principal temor d'Erik Brakstad eren les elevades temperatures de Mallorca, però com ja va dir davant els mitjans, «el fet d'haver arribat dilluns i poder entrenar durant dos dies ens ha ajudat a aclimatar-nos a la calor i no ho hem notat tant. També és cert que hem tingut la sort de jugar a les nou i mitja». El tècnic noruec destacà també l'actitud dels seus jugadors després del gol encaixat: «He de reconèixer que els meus homes han estat a l'altura de les circumstàncies i tot i haver encaixat un gol en la primera part han sabut reaccionar i no s'han enfonsat».

Ara, un cop haver eliminat el Reial Mallorca, l'entrenador del Molde només pensa en la Lliga de Campions i no mostrà preferències per cap equip a l'hora d'afrontar la Lligueta: «Després d'eliminar un equip espanyol, ja no tenim por de cap altre equip i ens és igual els rivals que ens puguin tocar d'ara en endavant. Nosaltres ens donam per satisfets amb aquesta classificació i tot el que véngui a partir d'ara serà un afegit a les nostres aspiracions», declarà Erik Brakstad després del partit d'ahir en què l'equip noruec va sorprendre tothom.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.