algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

Presentat el VIII premi Eqvalan Can León per a poltres de dos anys

La dotació econòmica de la correguda és de 250.000 pessetes

Toni León, propietari de la distribuïdora a Mallorca del producte per a cavalls Eqvalan, presentà ahir a Son Pardo en companyia de Gaspar Oliver, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, el VIII premi Eqvalan Can León que tindrà lloc divendres que ve a l'hipòdrom de Son Pardo.

La correguda, reservada per als exemplars de dos anys, és la primera gran cursa que es troben en el calendari els més joves cavalls trotadors nascuts a les Illes Balears. El premi, que enguany arriba a la vuitena edició, aspira a convertir-se en una de les proves clàssiques del calendari balear. Enguany, sense un clar favorit, el premi Eqvalan Can León es presenta més atractiu que mai. La dotació econòmica de la correguda és de 250.000 pessetes i 50.000 pessetes extra si s'aconsegueix superar el rècord de la prova.

La prova s'instaurà l'any 92 i el triomf fou aleshores per a Pintora. Un anys després guanyà Pacemaker i a l'any 94 ho va fer Vulic. Auba des Etangs s'adjudicà la victòria l'any 95, mentre que Bambi Loyal fou el triomfador a la cinquena edició. Cristian Crown, que té el rècord de la prova amb un temps d'1.20.3 guanyà l'any 97. I l'any passat guanyà Diavolo MB, però no aconseguí superar el millor temps de la popular prova. El premi Eqvalan Can León pretén fomentar la cria de cavalls trotadors i per això la correguda està reservada als més joves.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.