ARENAL: Omar, Rua, Amor, Roque, Andrés, M.Vela, Xisco, Troya, Mir, Ruiz i Pou.
Roca per Pou, Nono per Mir, J.García per Xisco i Molina per Rua.
P.CALVIÀ: Paco, Morales, Cladera, José, Reus, Lauren, Zamora, Toñito, Pardo, Cabero i J.López.
Germán per J.López, Ballesteros per Cabero, Mora per Lauren, Iván per Reus i Rubén per Morales.
ÀRBITRE: Puigserver. Bona actuació. Amonestà Andrés i Pardo. Expulsà Ballesteros en el minut 69 amb vermella directa per agredir un contrari.

1-0: minut 44, Oscar Troya després d'una excel·lent passada de Mir.
2-0: minut 70, Mir.

Ahir fou un dia gran per a l'Arenal, qui a més de presentar davant la seva afició les tretze plantilles guanyà la XXVII edició del Trofeu Ciutat de Llucmajor davant el Platges de Calvià, en un partit en què el conjunt llucmajorer guanyà per 2-0.

L'Arenal es presentava davant la seva afició i des del primer minut volgué donar una bona impressió, pressionant en el centre del camp i tancant el conjunt de Magaluf en el seu terreny de joc durant els primers minuts. A poc a poc, el Platges de Calvià anà entrant en el partit i el joc s'anivellà. El perill rondava les dues àrees però fou l'Arenal mitjançant Òscar Troya qui aconseguí el primer gol poc abans d'arribar al descans.

A la represa, el Platges sortí amb molta força intentant aconseguir la igualada i posà setge a la porteria d'Omar, però els locals es defensaven amb molt d'ordre i deixaven pocs forats. En el minut 69 arribà una jugada clau per al desenvolupament del partit, ja que el col·legiat es veié obligat a expulsar el visitant Ballesteros amb vermella directa per agredir un contrari. I només un minut després Mir fou l'encarregat de sentenciar el partit amb el segon gol. El Platges de Calvià ja no pogué reaccionar i el marcador ja no és mouria més.