algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Triomf del solleric Tòfol Castanyer

L'atleta local superà a Miquel Capó en els darrers metres

Gran duel en el XX Trofeu Ciutat de Sóller, que organitzà el Círculo Sollerense, entre l'atleta local Tòfol Castanyer (Colonya) i el pobler Miquel Capó (ADA Calvià), en què Toni Pinya donà la sortida. El solleric sumà en els darrers metres el seu segon triomf en aquesta prova, amb un temps de 27.48 minuts per els 8'9 quilòmetres.

Tres corredors, els dos primers, juntament amb el belga Henin Difier, ja es distanciaren a la sortida de Sóller dels altres 222 participants. Tòfol Castanyer intentà dues vegades sense èxit deixar enrere Miquel Capó, llançant el definitiu atac, faltant només 500 metres per arribar a meta. Tercer, a 1.03 minuts del vencedor, Manuel Picó (Ramis Sastre), que en els darrers quilòmetres superà el veterà belga Henin Difier. Daniell Awuy (Ramis Sastre), que està preparant la marató de Berlín, s'adjudicà el premi a la millor atleta.

Abans de començar la cursa guardaren tots els participants un minut de silencí, en memòria del jove atleta bunyoli Toni Muntaner que tenia previst participar en aquesta correguda. 181 participants en la minicursa per a les categories base, on dominaren, una vegada més, els germans Ródenas, del Colonya Pollença, amb tres primers llocs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.