nubes dispersas
  • Màx: 14.95°
  • Mín: 7.61°
14°

Sevilla repartí les primeres medalles

Decebedora actuació de Paquillo Fernández en els 20 quilòmetres marxa.

L'Estadi Olímpic de Sevilla acollí ahir les primeres proves del Campionat del Món. En la jornada matinal la primera ronda eliminatòria dels cent metres llisos masculins i femenins i la prova de salt de longitud femení centraren l'atenció dels aficionats.

Pel que fa als cent metres masculins, el nord-americà Maurice Green, una de les principals atraccions del mundial entrà en acció i es classificà per als quarts de final després d'aconseguir la victòria en la primera sèrie. Tot i això, el «fenomen», com així vol que l'anomenin, es guardà per a un millor moment la seva categoria i realitzà una discreta marca de 10:30. En la categoria femenina de la mateixa especialitat, la nord-americana Marion Jones, actual campiona del món, es clasificà també per als quarts de final dels 100 metres llisos després d'imposar-se amb facilitat en la seva sèrie. Jones es prengué amb molta calma el seu debut en els Mundials, ja que el seu intent d'aconseguir quatre ors, per primera vegada en la història dels Campionats, l'obligarà a participar en set jornades.

En la sèrie classificatòria del salt de llargada, l'espanyola Niurka Montalvo aconseguí ahir el passi a la final després d'aconseguir la cinquena millor marca (6'78 metres).

El rus Ilva Markov es convertí ahir en el primer campió dels Mundials de Sevilla'99 després d'aconseguir la victòria i la primera medalla d'or en els 20 quilòmetres marxa masculins invertint un temps de 1:23:34.

Markov s'imposà a l'equatorià Jefferson Pérez i al mexicà Daniel García, argent i bronze respectivament. L'espanyol «Paquillo» Fernández, en qui estaven depositades totes les esperances per aconseguir la primera medalla per a Espanya, es mantingué al capdavant de la cursa fins als darrers quatre quilómetres. En aquest moment s'enfonsà i acabà en la quinzena posició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.