nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Son Moix estarà a punt per demà

L'estat de la gespa serà el principal problema que hi haurà al nou estadi

M.F.N. Palma.
El nou estadi de Son Moix tindrà la majoria de les seves instal·lacions a punt per demà, data del seu debut a la Lliga espanyola com a domicili del Reial Mallorca. La sala de premsa, la sala mixta, les cabines destinades a les emissores de ràdio, les llotges privades, ... . Pel que es pogué veure ahir horabaixa, la feina que estan realitzant els operaris possibilitarà que gairebé tot estigui enllestit per al partit contra el Reial Madrid.

En principi, només es preveu que dues qüestions no estiguin a punt per demà. La primera, i més important, és la gespa. Els jugadors es van queixar després dels dos entrenaments realitzats a l'estadi que encara botava massa arena i que no estava nivellada. L'arena, necessària per plantar la gespa, anirà minvant a mesura que passin els dies i l'herba arreli fort. L'altre aspecte de Son Moix que no estarà a punt (i que tardarà un cert temps a estar enllestit) són les oficines del club, que continuaran situades al Lluïs Sitjar.

Expectació.
No queda ni una sola entrada, ni una. I és que la històrica estrena de Son Moix amb la visita del Reial Madrid ha despertat una inusitada expectació. Ahir dematí, ja només sortiren a la venda un reduït nombre de localitats de les més cares "11.000 pessetes", que s'exhaurí ràpidament. Així, el nou estadi de Son Moix viurà el primer ple de la seva història amb la visita del conjunt blanc. En total, després del darrer recompte, efectuat una vegada fetes totes les remodelacions posteriors a la Universíada, seran 22.738 les localitats de l'estadi, una xifra llunyana de les 26.000 que s'havien dit en un primer moment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.