nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Sis equips lluiten per un lloc a les semifinals

El Mallorca B jugarà una eliminatòria contra el guanyador de l'enfrontament Balears-Ferrioler

Sis equips mallorquins lluiten per aconseguir una de les places que donin dret a disputar, juntament amb el Mallorca B, la segona eliminatòria de la Reial Copa Federació: Constància, UE Poblera, Atlètic Balears, Ferrioler, Manacor i Vilafranca.

Un cop disputats els partits d'anada, només el Constància té gairebé un peu i mig en la següent fase després de derrotar diumenge passat la Unió Esportiva Poblera per 4-1 en el partit d'anada disputat en el Nou Camp d'Inca, precisament el mateix dia en què era presentada la nova junta directiva del club inquer i Antoni Borràs del Barrio feia entrega al nou president Toni Martorell Llompart de la copa de campió de Lliga 98/99. El conjunt que entrena Tomeu Pons ho tindrà difícil per superar l'eliminatòria, ja que necessitarà guanyar per 3-0, però vist l'excel·lent joc desplegat pels poblers durant la primera part de l'enfrontament de l'anada, hi ha esperances d'aconseguir el miracle.

El guanyador de l'eliminatòria entre inquers i poblers s'enfrontarà amb el vencedor de l'eliminatòria entre el Manacor i el Vilafranca, tot un derbi comarcal. En el partit d'anada els manacorins aconseguiren un agònic triomf en el temps de descompte davant un conjunt meloner molt lluitador i ben plantat sobre el terreny de joc. L'eliminatòria queda oberta i es decidirà en la tornada que es disputarà al municipal del Molí Nou.

El Reial Mallorca B quedà exempt de disputar la primera eliminatòria i s'enfrontarà en la segona al guanyador de l'enfrontament entre l'Atlètic Balears i el Ferrioler. En el partit d'anada disputat a Son Ferriol acabà amb empat un gol i amb tot per decidir. Per al partit de tornada, que es disputarà demà dijous a l'Estadi Balear, el conjunt local, entrenat una temporada més per Miquel Crespí, parteix com a favorit, ja que per a aquesta temporada la plantilla blanc-i-blava s'ha reforçat notablement, mentre que el conjunt de Son Ferriol pot ser víctima del seu èxode de jugadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.