muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Leo Biagini passarà avui pel quiròfan

El davanter no es recupera de la pubàlgia que pateix i serà intervingut quirúrgicament

95304
Leo Biagini passarà avui pel quiròfan i estarà dos mesos de baixa. | T. M .

Leo Biagini no ha pogut regatejar el quiròfan i avui serà operat de pubàlgia a la policlínica Miramar. Els serveis mèdics del Reial Mallorca ja li ho recomanaren just després que començàs la pretemporada, però el futbolista volgué aprofitar totes les opcions abans de prendre la decisió de passar pel quiròfan. Ahir, emperò, el davanter mallorquinista va reconèixer que el millor era ser intervingut, tal com li recomanaren Joan Roig i el doctor Alba. Així, serà avui migdia quan Biagini ingressi a la policlínica per ser operat. «Passaré pel quiròfan», confirmava Biagini just acabar la sessió preparatòria que va tenir lloc ahir al matí a la ciutat esportiva de Son Bibiloni. «És el millor. L'altre dia vaig jugar a futbol i vaig patir una recaiguda... No queda una altra sortida. Ho intentàrem tot, però...», explicà el davanter.

El futbolista, així mateix, assegurà que la decisió havia estat seva. «La decisió la he presa jo. He intentat fins avui no passar pel quiròfan, però com que l'evolució no és bona... Tenc la tranquil·litat que ho hem intentat tot, hem cercat una solució, però no hem trobat la sortida», afirmà.

En tot cas, i malgrat que els serveis mèdics del Reial Mallorca li recomanaren ser intervingut ja fa setmanes, Biagini no es mostrava penedit d'haver intentat evitar el quiròfan. «Crec que hem fet molt bé... No estic gens penedit. Quan un té unes molèsties no pot prendre la decisió d'operar-se immediatament... Tots els estudis que tenc estan bé, però el cert és que les molèsties no han desaparegut», explicà.

Una vegada presa la decisió de ser operat, el més important és la recuperació. Biagini, sobre el tema, explicà que confia a poder tornar a jugar en dos mesos. «Estic tranquil. No tenc por del quiròfan. L'únic que desig és quedar bé de l'operació i poder ser el de sempre», acabà dient el golejador mallorquinista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.