algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Hakkinen guanya i s'acosta al lideratge

Una errada d'Irvine va donar dos punts al pilot finlandès

Mika Hakkinen (McLaren) va aconseguir ahir la victòria en el Gran Premi d'Hongria i retallar el seu desavantatge en la classificació del Campionat del Món de Fórmula 1 a només dos punts sobre l'irlandès Eddie Irvine (Ferrari), qui va cometre l'errada que li va fer perdre el segon lloc en benefici del britànic David Coulthard (McLaren).

Pere Martínez de la Rosa, Arrows, i Marc Gené, Minardi, varen aconseguir finalitzar la prova, el primer en el lloc quinzè i el segon en el dissetè. De la Rosa tornà a protagonitzar una bona sortida en què avançà el Ferrari del finlandès Mika Salo. Durant les trenta primeres voltes, el català no es va deixar intimidar pel bòlid vermell que veia pels retrovisors i, fins i tot, en els darrers girs abans que s'aturàs a fer benzina per primera vegada, va aconseguir despenjar-lo.

Al final, De la Rosa, que feia tres setmanes que no veia la bandera que marca el final de la cursa, creuava la línia en quinzena posició. Gené també va finalitzar la correguda. Aquest Gran Premi no va sortir com ell esperava i haurà d'esperar quinze dies, en el circuit d'Spa-Francorchamps, escenari del Gran Premi de Bèlgica, per poder tornar a destacar com ho va fer a Alemanya.

A la segona volta, Gené va aprofitar-se bé del japonès Tora Takagi, al volant de l'altre Arrows, i després d'una correguda molt regular, travessava la línia d'arribada en dissetena posició. Irvine, que s'havia aprofitat de les errades de McLaren per guanyar les dues darreres curses i situar-se al capdavant del Campionat del Món, ahir va tornar bona part de la seva renda amb una errada que va cometre a catorze voltes del final, que li va fer perdre la segona posició en benefici de David Coulthard.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.