algo de nubes
  • Màx: 19.08°
  • Mín: 9.02°
18°

Siviero-Nadal, la parella més veterana

L'argentí i el mallorquí formen el tàndem de centrals de major edat de Primera Divisió

El retorn del manacorí Miquel Àngel Nadal a la disciplina del Reial Mallorca ha estat considerat per gairebé tota la plantilla vermellenca com un gran reforç. I és que amb l'arribada de Nadal es pal·lia una de les principals preocupacions del nou tècnic del Mallorca, Mario Gómez. Fins aleshores el conjunt mallorquí només comptava amb dos jugadors que ocupen habitualment la demarcació de central, Fernando Niño i Gustavo Siviero, i una lesió de qualsevol d'ells dos o de tots dos a la vegada, hauria suposat un autèntic contratemps per a Mario Gómez, tenint en compte que el Reial Mallorca durant la present temporada haurà d'afrontar tres competicions de gran magnitud com són la Lliga, la Copa del Rei i la Lliga de Campions. Ara, el conjunt que presideix Guillem Reynés pot presumir d'un autèntic recanvi de luxe.

Durant tota la pretemporada i en el partit d'anada de l'eliminatòria prèvia de la Lliga de Campions contra el Molde, Mario Gómez alineà en tots els partits Niño i Siviero com a parella titular en el centre de la defensa, però a partir d'ara, al tècnic argentí se li presentarà un dilema a l'hora de fer jugar al manacorí o a Fernando Niño, ja que la titularitat de Gustavo Siviero sembla indiscutible. El gadità, tot i no gaudir de gaires minuts durant la passada temporada, ha jugat a un bon nivell durant tota aquesta pretemporada.

Però tot i això, sembla que finalment serà Nadal qui formi la parella titular de centrals del Mallorca juntament amb Siviero. Si contemplam aquesta possibilitat, i tenint en compte la suma de les edats de totes les hipotètiques parelles de centrals titulars dels equips espanyols que militen a Primera Divisió, veim com la parella que formen Nadal-Siviero és la més veterana de la màxima categoria nacional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.