algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Miquel Àngel Nadal se sent «com a casa»

El manacorí ja entrena amb la resta dels seus nous companys i a les ordres del seu nou entrenador

98224
El futbolista manacorí podria debutar dissabte a la Lliga contra el Reial Madrid.

Miquel Àngel Nadal tornà ahir, vuit anys, després a entrenar-se com a mallorquinista. El manacorí va conèixer els seus nous companys, el seu nou entrenador, i les noves instal·lacions de què gaudeix el Reial Mallorca.

Cares molt conegudes com la de Paco Soler, Lluís Carreras, Miquel Soler, el delegat Damià Amer, exrivals i ara companys com Stankovic, Engonga, Armando, Biagini o Olaizola, i desconeguts com Serrizuela, Quinteros o Djokaj. «Tots m'han rebut molt bé, es nota que hi ha un bon ambient, la veritat és que em trob com a casa», declarava Miquel Àngel Nadal després del primer entrenament com a jugador del Reial Mallorca.

I per debutar, un duríssim entrenament preparat pel preparador físic Claudio Bóveda i dirigit pel tècnic Mario Gómez. Moltes corregudes, exercicis amb la pilota, salts, i partidet. Quasi tres hores de feina que Nadal no s'esperava. «Ha estat un entrenament molt més llarg del que estic acostumat, la veritat és que ha estat molt dur», reconeixia el manacorí després de conèixer com les «gasta» el nou tècnic.

Els darrers vuit anys, Nadal ha estat un més dins una plantilla plena de grans estrelles. Miquel Àngel ha tornat al Mallorca després de vuit lligues entrenant amb els millors jugadors del món, i mai sentint-se un estrany. Ara, ell és la gran estrella de la plantilla, és l'home-títol de l'equip, un dels més experimentats i ja en dos dies un dels més carismàtics per a l'afició. «A tots els equips hi ha estrelles. La diferència que he notat és que els entrenaments del Barça són amb ritme de joc major, allà juguen més ràpid», declara el nou defensa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.