algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

El tradicional «24 hores» del Pla de na Tesa

El torneig, un cop més un èxit de participació, amb 100 persones més que fa un any

Eren les vuit de l'horabaixa i al Pla de Na Tesa començava un partit de bàsquet. No era un partit de bàsquet qualsevol, era el primer partit d'una llarga sèrie, repartits en vint-i-quatre hores. Començava una altra edició d'aquest esdeveniment esportiu a les pistes situades al costat del que serà nou poliesportiu del Pla. Més participants que mai, més ambient que mai i més bàsquet que mai.

La pista s'omplia de gom a gom per veure els primers partits. Les joves, els joves i les/els no tan joves es posaven les seves millors gales per jugar i agradar. El xiclet, complement tan indispensable com les mateixes sabates d'esport omplia les boques de tots els presents. Encerts i errades es repartien en els partits de mitja hora que s'havien jugat fins al moment. El bon ambient regnava sobre la competitivitat, i ni àrbitres ni marcador apareixien a espatllar l'espectacle.

A poc a poc la gent es retira. El nombre d'espectadors s'ha reduït considerablement. A la pista contigua a la que es juga s'entrenen els següents participants. I així en una seqüència lògica i perfecta d'intercanvis de mitja hora.

Els organitzadors, després dels maldecaps dels preparatius, observen les evolucions dels partits amb el somriure als llavis. «Ha estat força dur, perquè hem hagut de fer molts de canvis per tal de quadrar els emparella- ments entre els equips», comentà un d'ells. Hi ha equips mixts, masculins i femenins. Són un total de 45 amb un mínim de cinc representats per esquadra. Després de l'èxit de participació de l'any passat, enguany ha suposat un rècord, amb cent inscrits més, per un total d'uns 250.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.