algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Son Bibiloni espera avui Miquel Àngel Nadal

El Mallorca torna avui als entrenaments, als quals podria sumar-se l'horabaixa el manacorí

98902
Nadal s'ha estat entrenant fins ara a les ordres de Louis Van Gaal. | T. M .

Quan queda poc més d'una setmana perquè la competició lliguera a Primera Divisió es posi en marxa, i quan els dies per inscriure jugadors i tancar les plantilles s'esgoten, en el si del Reial Mallorca és a punt de resoldre's el gran fulletó de la pretemporada. El defensa manacorí, Miquel Àngel Nadal podria aterrar a Mallorca de manera immediata, i entrenar-se avui mateix amb els seus nous companys d'equip, a les sis de l'horabaixa, en les instal·lacions de Son Bibiloni. El conseller delegat del Mallorca Mateu Alemany, qui ahir arribà de Molde amb la plantilla vermellenca, confirmà, a Diari de Balears, en el mateix aeroport de Son Sant Joan, l'actual situació del manacorí. «En Miquel Angel Nadal en aquest moment està intentant resoldre la seva situació contractual amb el Barcelona i jo esper que, si tot va bé, demà horabaixa arribi a Palma i ja es podrà entrenar amb l'equip».

La negociació amb el Futbol Club Barcelona no ha estat senzilla, ja que al defensa encara li quedava un any de contracte amb el club català. El fet de no entra en els plans del tècnic holandès Louis Van Gaal facilità relativament la sortida de Nadal de l'entitat blaugrana, la qual renunciava a rebre cap quantitat en concepte de l'elevada clàusula de rescissió. Però el principal problema residia en què el jugador volia cobrar els doblers de l'any de contracte que li quedava amb el Barça, a més de la corresponent liquidació.

L'acord econòmic entre el Mallorca i el club que presideix el convalescent Josep Lluis Núñez és total, i només falta rubricar en paper tot el que s'ha pactat verbalment. El Barcelona no cobrarà del conjunt palmesà ni una sola pesseta pel traspàs, i a canvi el Mallorca es farà càrrec de la fitxa del manacorí, que continuarà cobrant 250 milions per cadascuna de les tres temporades en què defensarà els colors vermell i negre.

El problema està en la liquidació del contracte que encara lliga el defensa amb el Barça. Mateu Alemany ho deixà ben clar: «Tot i que les negociacions han estat molt problemàtiques, l'acord econòmic amb el Barcelona és total i en aquest tram final, un cop haver arribar a un acord, el problema és bàsicament de formalitat en la documentació del contracte, que passa bàsicament per la liquidació de Miquel Àngel amb el Barcelona, que és el que ha retardat fonamentalment la incorporació definitiva de Nadal, però esper que demà (avui) se solucioni, tot i pugui arribar a Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.