• Màx: 18.87°
  • Mín: 13.93°
18°

El València guanya al Barça per la mínima

El València guanyà per 1-0, amb gol del Piojo, el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya

85530
Comença bé el València de Cúper.

València i Barcelona disputaren ahir, a Mestalla, el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya, que acabà amb un a zero a favor dels locals. Un resultat que no sentencià de cap de les maneres el títol, però que donà al València un avantatge més que bo, sobretot tenint en compte que el seu entrenador és Héctor Cúper, un home gens habituat a perdre eliminatòries a doble partit. La solució definitiva, diumenge que ve al Camp Nou.

Durant els primers minuts, el València cedí la iniciativa al Barcelona esperant una oportunitat per sorprendre al contraatac. Sens dubte, l'home més vigilat del conjunt valencianista era l'argentí Claudio López, però tot i això de les seves botes sortiren les dues primeres ocasions de perill del conjunt que entrena Héctor Cúper. En el minut 14, el Piojo col·locà mil·limètricament una pilota sobre el cap d'Angulo, qui rematà al fons de la xarxa, però el col·legiat anul·là el gol per fora de joc. Només dos minuts després, l'argentí provà sort amb un xut des del vèrtex de l'àrea, però la pilota sortí fregant el travesser. A partir del minut 20 i fins en el minut 40, el Barcelona controlà el partit però sense crear gaires problemes a Cañizares. En el minut 41, arribà l'ocasió més clara del València, quan Ilie, trencant el fora de joc, es plantà tot sol davant Hesp, però la seva rematada final sortí incomprensiblement desviada quan a la graderia ja es cantava el gol. I un minut després, novament Claudio López posà a prova els reflexos de Hesp amb un xut dins l'àrea gran que l'holandès desvià a córner amb una gran intervenció.

Amb l'empat inicial s'arribà al descans. En la represa, les oportunitats dels locals continuaren produint-se, i el desencert, també. Claudio López no estava entonat, Ilie baixà molt el seu rendiment respecte de la primera part, i al mig camp es començà a notar el cansament. L'exigència física que obliga el sistema d'Héctor Cúper no aguantà fins al minut 90. Tenint en compte les altures de la temporada en la qual es troben els equips de la Lliga espanyola, això es més que comprensible. Mentrestant, el FC Barcelona esperava la seva oportunitat. Sense fer gens de renou, a poc a poc es va fer amo de la zona de mig camp i cada vegada creava més perill.

El València guanyà per 1-0 el primer partit de la Supercopa d'Espanya, i ho va fer amb un gol de Claudio López. Semblava escrit, tot fa indicar que la història es repetirà una temporada més.