muy nuboso
  • Màx: 16.46°
  • Mín: 12.25°
15°

El mallorquí Rafel Sastre debutà ahir amb el Cadis contra la Lazio de Roma

L'exmallorquinista, ara a les ordres de Jesús Linares, jugà de titular i els 90 minuts

El mallorquí Rafel Sastre, en el mateix moment que el seu mallorqueta es presentava, debutava oficialment davant la seva nova afició del Cadis i ho feia jugant de titular i ni menys ni manco que contra el Lazio de Roma, aquell equip que fa uns mesos evità que el Mallorca guanyàs el seu primer títol europeu. El resultat va ser el de menys (0-2), ja que els italianas eren tremendament superiors. El Cadis, enguany de la mà de l'extècnic del filial vermellenc, Jesús Linares, es troba a Segona B i el Lazio és un dels grans d'Europa.

El partit corresponia a l'històric Trofeu Ramón de Carranza, on en aquesta edició també la disputen el Betis de Carlos Griguol i els brasilers del Vasco de Gama. Sastre que jugà els noranta minuts de joc, compartí alineació amb Rojas, Merino, Raúl López, Cortijo, Dani, Benito, Cárcel, Loreto, Barla i Borge. Per la seva banda, el Lazio formà amb el seu equip de gala: Marcchegiani, Favani, Mihajlovic, Nesta, Negro, Nedved, Sensini, Verón, Inzaghi, Mancini i Stankovic.

Els gols arribaren en el minut 21, mitjançant una falta directa de Mihajlovic, i en el 80, gràcies a un xut creuat d'Inzaghi. Rafel Sastre, de Binissalem, realitzà un bon partit, demostrà les seves qualitats i tornà a fer gala del seu pundonor i de la seva forma física. Jesús Linares el va fer jugar d'interior dret i de lateral, i en cap moment no patí incompatibilitat amb els seus nous companys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.