algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Aconsellen Leo Biagini que s'operi

El jugador hispanoargentí serà sotmès avui a una nova exploració

La principal preocupació de Mario Gómez amb vista a l'eliminatòria europea continua sent la recuperació de Leo Biagini per a la davantera, qui continua arrossegant molèsties púbiques. El doctor Alba diagnosticà en principi una osteopatia de pubis i opinà que «seria aconsellable una intervenció quirúrgica», però tant el tècnic argentí com el mateix jugador són partidaris d'exhaurir totes les opcions i esperar el resultat de les anàlisis definitives que se li practicaran avui. Després d'aquesta anàlisi se sabrà amb certesa la gravetat de la lesió i si serà necessari operar el jugador o no. En cas d'intervenció quirúrgica, el jugador es podria recuperar completament en 8 o 12 setmanes, segons pronosticà el doctor Alba. Ahir el jugador fou sotmès a un TAC per definir un poc millor la seva lesió.

Després de gaudir de dos dies de descans el Reial Mallorca reprengué la feina de pretemporada i ahir tornà a les instal·lacions de Son Bibiloni per dur a terme una doble sessió d'entrenaments. El partit d'anada de la tercera eliminatòria de la fase prèvia, que es disputarà el dia onze d'aquest mes, està cada vegada més a prop i Mario Gómez vol que els seus jugadors arribin a aquesta fita en l'estat físic més òptim possible.

A la sessió preparatòria matinal, que durà gairebé dues hores, predominà el treball físic, mentre que per l'horabaixa, després dels pertinents estiraments, la plantilla disputà uns partidets de futbol 7.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.