algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Brigit Lobell, gran triomfadora

Son Pardo va veure batre divendres dos rècords nacionals

La darrera reunió del mes de juliol a l'hipòdrom de Son Pardo, disputada divendres a vespre resultà un tant accidenatada. La caiguda d'una egua a la prova estel·lar del programa, el Premi Clave de Publicitat per a Dames, provocà un desconcert en la resta de participants poc habitual. Quan ja es duen més 500 metres recorreguts de la prova es decidí anul·lar-la per la caiguda d'una de les participants. Aleshores, la resta de cavalls i els seus menadors no es varen adonar de l'anul·lació i continuaren amb la cursa. La mala condició de la megafonia de l'hipòdrom provocà aquesta curiosa circumstància.

Un vegada donada la segona sortida, l'egua Brigit Lobell aconseguia una brillant victòria i assolí a més amb un registre d'1.18.0 un nou rècord nacional sobre la distància dels 2.100 metres.

Darrere d'ella, arribà la sueca Arvells Tenant, amb un temps d'1.18.7, i fou tercer el nacional Vivales TR, que registrà 1.19.4. Sonny Wood fou quarta.

Si Brigit Lobell fou la gran protagonista de la vesprada, cal destacar també Deninet Star, que gràcies a les regnes de Joan Toni Riera assolia també un nou millor registre a la categoria dels tres anys en sortida parada deixant la marca amb 1.18.8 sobre 1.625 metres.

De la seva banda, molt fàcil va resultar la victòria per a la poltre de dos anys Elite de Abril GS, que s'imposà en la prova especial de la seva categoria amb un temps d'1.23.7. Aquesta superà Es Hooge, que aconseguia la segona posició amb un temps d'1.24.0, i Eliton du Loir, que era tercer amb 1.24.1.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.